100 Burning Hot Păcănele ca la Aparate

100 Burning Hot Păcănele ca la Aparate100 Burning Hot slot este o mașină de fructe de la EGT, și a fost lansat 26 ianuarie 2018. Acesta este dotat cu 5 role, 4 rânduri și 100 de linii de plată fixe și puteți alege să vă jucați câștigurile într-o caracteristică dublă sau nimic. Există 4 diferite jackpot-uri progresive pentru a fi câștigate, și puteți câștiga, de asemenea, până la 10,000x miza în jocul de bază.

100 Burning Hot ca la aparate 77777 – temă și aspect

100 Burning Hot este un joc de variație medie și înscrie 3 din 5 puncte posibile pe scala de volatilitate proprie a EGT. Acest lucru înseamnă că vă puteți aștepta la unele pumn de la acest joc, și trebuie să ajustați nivelul pariului în funcție de dimensiunea bankroll. RTP nu este dezvăluit pentru 100 Burning Hot slot.

Simboluri

100 Burning Hot slot vine cu simboluri de fructe colorate, și unele simboluri speciale sub formă de 2 diferite risipește și o stea format simbol sălbatic. Aveți nevoie de 3 până la 5 simboluri identice pe o linie de plată pentru a câștiga (cu excepția Dollar Sign Scatter):

Patru-trifoi Wild – nu plătește nimic, dar poate pas în pentru toate celelalte simboluri (bar scatter). Poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4

  • Star Scatter – plătește până la 2000 de ori miza
  • Dollar Sign Scatter – plătește până la 10.000x pentru 5 oriunde pe role
  • Seven – este simbolul obișnuit care plătește cel mai mult, cu plăți de până la 3000x
  • Struguri – plătește 500x cu 5 pe o linie de plată
  • Pepene verde – plătește, de asemenea, până la 500x
  • Clopote – plătește 200x pentru 5 pe o linie de plată
  • Cireșe, lămâi, portocale și prune – plătiți până la 100x pentru 5 simboluri identice pe o linie de plată

Cum joci 100 Burning Hot ca la aparate gratis?

Cum joci 100 Burning Hot ca la aparate gratis?100 Burning Hot slot vine cu 100 de moduri fixe de a câștiga, prin urmare, titlul. Este o mașină de fructe destul de simplă, cu 5 role și 4 rânduri, iar volatilitatea este medie. EGT este bine cunoscut pentru capacitatea lor de a transforma cărămidă landbased și mortar slot machines în versiuni online digitale, și joacă 100 Burning Hot se simte la fel ca și cum ai juca o mașină fizică la pub-ul local.

Deși nu există nicio funcție de rotiri gratuite pe 100 Burning Hot, puteți beneficia în continuare de o funcție de joc de noroc care vă poate dubla câștigurile și, de asemenea, un joc bonus jackpot aleatoriu care vă poate ateriza niște plăți frumoase. Dacă doriți să câștigați mare în jocul de bază, totuși, scatterul semnului dolar este cu adevărat ceea ce căutați. Se plătește câștigul maxim al jocului de 10,000x atunci când aterizați 5 pe aceeași rotire.

Caracteristici speciale

100 Burning Hot nu vine cu toate că multe caracteristici bonus, dar acest lucru subliniază doar importanța a ceea ce puțin veți găsi pentru a vă sprijini aici. Vom arunca o privire mai atentă la ceea ce acest joc are de oferit, și cum puteți obține maximum de joc 100 Burning Hot slot astăzi.

Jocul vine cu o caracteristică tradițională de jocuri de noroc, ceea ce înseamnă că puteți dubla orice câștig dacă sunteți dispus să vă asumați șansele. Trebuie să alegeți între negru și roșu, iar dacă câștigați, ați dublat cu succes câștigurile. Dacă nu câștigi, totuși, ai pierdut totul. Acest lucru este ca un jumătate-jumătate aruncarea monedei, astfel încât să fie atent cum te joci.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *