100 Super Hot Păcănele ca la Aparate cu Fructe

100 Super Hot Păcănele ca la Aparate cu FructeCăutați un joc distractiv slot machine, care nu este prea tehnic? Ei bine, cu gratuit 100 Super Hot video slot veți avea posibilitatea de a experimenta distracția de slot machines fără clopotele și fluierele adăugate. 100 Super Hot sloturi dispune de machete simple, sunete, și grafică de bază, cu animație limitată. Dacă preferați să nu aveți caracteristici adăugate să vă faceți griji, atunci acest joc este perfect pentru tine!

Există unele bonus minunat oferă disponibile în joc, cum ar fi sălbatice Red 7 simboluri și risipește o singură stea. Scopul tau al jocului este terenul cât mai multe dintre aceleași simboluri pe o linie de plată. Dacă se potrivesc toate aceleași simboluri pe o linie, veți câștiga potul cel mare. Jackpot-ul poate fi câștigat prin orice sumă de pariere, dar cu cât pariați mai mult, cu atât este mai mare plata.

100 Super Hot jocuri ca la aparate – temă și aspect

Veți avea ocazia să urmăriți simbolurile care se rotesc pe ecran, toate fiind simboluri diferite de fructe. Există lămâi, struguri, pepeni, prune, cireșe și portocale. Fundalul este un simplu, ecran negru solid pentru a face mai ușor pentru a vizualiza simbolurile. Există foarte puține sunete simple utilizate în această experiență. Există 100 de linii de plată disponibile în joc. Acest lucru este mare pentru un low-tech, joc de mare volatilitate.

Există un tabel de plată pe care îl puteți verifica câștigurile pentru a vă vedea premii potențiale. Există un premiu jackpot disponibil în cazul în care bani de la toți jucătorii se adaugă într-un pot mare. Potențialul de a câștiga niște bani mari este fantastic!

Simboluri

EGT (Euro Games Technology) este furnizorul de platforme software pentru gratuit 100 Super Hot slot machine joc. EGT este creatorul multor jocuri distractive de slot machine și oferă multe altele diferite de teme și stiluri minunate. EGT proiectat 100 Super Hot sloturi pentru persoanele care doresc să păstreze stilul lor de joc simplu. Jocul are fructe colorate, cu un fundal simplu, și câteva grafice suplimentare adăugate și sunete pentru a îmbunătăți experiența. Uneori, funcțiile adăugate pot face confuz și pot schimba stilul jocului, așa că EGT a proiectat acest lucru pentru utilizatorii care preferă acest stil de joc. Acest joc are un slot simplu, fără bibelouri tematice.

EGT se adaptează la toate stilurile de buget pentru joc. Fie că sunteți un jucător care este o rolă joasă sau o rolă de mare, cu 100 Super Hot sloturi, puteți paria la fel de mult, după cum doriți și încă mai au o bună șansă de a câștiga. Există 100 linii de plată, dar puteți juca 20, 10 sau chiar 5 dacă preferați. Monedele variază de la 0.40 la 0.80 pariu maxim pe rotire.

Cum joci 100 Super Hot păcănele ca la aparate?

Cum joci 100 Super Hot păcănele ca la aparate?100 Super Hot sloturi are un 5 role de 4 rânduri și 100 paylines. O linie de plată rulează pe fiecare dintre cele 5 role în mai multe direcții; vertical, orizontal sau zig-zag. Scopul jocului este de a ateriza 5 simboluri potrivite de-a lungul unei linii de câștig. Există un simbol sălbatic roșu 7 care poate apărea după o rotire. Dacă apare un 7 roșu, acesta va înlocui alte simboluri în joc pentru a forma o combinație câștigătoare. Red 7 plata în mod diferit pentru fiecare simbol. Pentru un pariu de o linie completă de 5 se plătește 10x, struguri 4x, prune sau pepeni 2x, și 1x pentru cireșe, lămâi și portocale. Dacă aterizați simboluri scatter de 5 stele, există o plată pariu 500x. Cel mai bun plata este un ecran plin de 7s Red pe care le va da 1000x miza. Nu există alte oferte de bonus în acest joc.

În partea de jos a ecranului sunt controalele de joc de bază. Puteți selecta pariul pe linie și numărul de câștiguri pe care doriți să le jucați, folosind simbolurile plus și minus. Puteți să faceți clic pe Start de fiecare dată sau să utilizați funcția de pornire automată care se va roti automat. Există un buton de oprire, astfel încât să puteți prelua controlul ori de câte ori doriți. Nu există nici un buget sau stil de joc pentru acest joc. Oricine se va bucura de șansa de a câștiga plăți mari în timp ce o mulțime de distracție!

Caracteristici speciale 100 Super Hot joc de păcănele ca la aparate

Există mai multe alte jocuri similare cu 100 Super Hot sloturi pe piață. Este un slot machine simplu, cu caracteristici de bază, dar vă oferă o experiență minunat slot. Există jocuri slot care au caracteristici similare cu ceea ce 100 Super Hot sloturi are de oferit. Toate acestea au stiluri similare de joc, dar poate cuprinde o temă diferită. Unele jocuri similare includ: Xtra Hot, Sizzling Hot Deluxe, 40 Super Fierbinte sloturi, Slot fericit 60, 88 averile, Reel „Em și 50 Dragons. Toate au diferite volatilitățile și RTPs, dar gameplay-ul este aproape identic pentru fiecare, făcându-l ușor să taie și de a schimba între ele atunci când te plictisești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *