Burning Hot Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Burning Hot Păcănele ca la Aparate cu FructeSunteți obligat să găsească o mulțime de clasic sloturi în lista de cele mai bune on-line sloturi făcut vreodată. Sloturile nostalgice conțin o mulțime de simboluri de fructe, 7 și stele. Cu toate acestea, versiunile online pot oferi, de asemenea, mai multe linii de plată și jackpot-uri mai mari decât unele jocuri terestre. Novomatic ar fi putut fi regele slotului nostalgic de-a lungul anilor, dar EGT – sau Euro Games Technology – împinge o bucată de plăcintă. EGT are peste o duzină de sloturi clasice în arsenalul său, fiecare oferind patru progresiști ispititoare legate pentru jucători.

Burning Hot jocuri ca la aparate – temă și aspect

Dezvoltatorul bulgar de sloturi și software pentru cazinouri EGT produce mari titluri de gambling din 2002. De atunci, EGT a ramificat în Asia și America de la baza sa europeană. Și pe măsură ce piețele sale au continuat să crească, la fel și gama EGT de jocuri slot.

Poti juca acum zeci de sloturi EGT de top pentru bani reali pe desktop sau mobil. Gama de teme este largă, dar EGT are o anumită abilitate cu clasic sloturi. Ca și Novomatic, acest dezvoltator a găsit o nișă și a rămas blocat. Jocuri, cum ar fi 20 Burning Hot și 40 Burning Hot au fost extinse în acest slot, un nou joc cu 100 de linii de plată la țintă.

Simboluri

Slotul gratuit Burning Hot este binecuvântat cu o mulțime de role stivuite, ceea ce este perfect atunci când considerați că jocul are patru rânduri pentru a merge cu cele cinci role. Cele mai multe dintre simbolurile low-limit vor apărea stivuite – și veți fi în speranța că fac, având în vedere plata lor medie. Trei portocale, prune, lămâi, portocale sau cireșe vor plăti doar 10x pariul pe linie. Aterizare patru de un fel pentru fiecare dintre aceste fructe plătește 30x, în timp ce cinci de un fel va plăti 100x.

Simbolurile ușor mai bine plătite în tabelul de plată vin sub forma unui clopot (20x-200x) și a unui pepene verde (40x-500x). Buchetul de struguri plătește, de asemenea, 40-500x pariul linie. În cele din urmă, căutați roșu 7. Acest băiat rău plătește 10x dacă aterizați doar două de un fel, dar trei de un fel vă vor aduce 50x, patru de un fel 200x și cinci de un fel 3,000x.

Cum joci Burning Hot păcănele ca la aparate?

Cum joci Burning Hot păcănele ca la aparate?O caracteristică remarcabilă a multor sloturi EGT din această gamă este jackpotul progresiv oferit. Există de fapt patru jackpot-uri pentru a fi câștigate în slotul video Burning Hot. Deasupra rolelor veți observa patru costume de cărți: cluburi, caro, inimi și pică. Fiecare poartă propriul jackpot progresiv, cu cluburile care transportă cea mai mică valoare. Evident, cu cât pariați mai mult, cu atât va fi mai mare șansa dvs. de a declanșa premiul.

Jackpot-urile pot declanșa la întâmplare, după o singură rotire a terminat. Jucătorul este dus la un al doilea ecran, Carduri Jackpot, care este un joc bonus în cazul în care acestea trebuie să aleagă din 12 cărți care sunt cu fața în jos. Continuați să alegeți până când potriviți trei cărți și câștigați premiul corespunzător. Pariurile eligibile pentru accesarea jackpot-urilor variază între 0,01 și 1,000,00.

Caracteristici speciale Burning Hot joc de păcănele ca la aparate

Dacă vă place modul de joc al Burning Hot și doriți jocuri alternative solide pentru a juca, stick cu EGT. Burning Hot face parte dintr-o gamă de sloturi online EGT care sunt jucate pe un set de 4×5 role. Toate acestea vin cu privire la 40-100 paylines, precum și un set RTP în jurul valorii de 95% marca. 40 Burning Hot de EGT este o versiune mai de bază a jocului de 100 de linii. Desigur, diferența majoră este prezența 40 paylines în loc de 100. Jocul are aceleași simboluri wild și risipește veți găsi în Burning Hot, dar există un jackpot special atunci când aterizezi cinci 7s roșii pe o linie de câștig. Fa asta, și veți câștiga 3000x pariul linie. Ca și în Burning Hot, pariorii pot lovi unul dintre cele patru jackpot-uri misterioase în orice moment după o rotire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *