Flaming Hot Păcănele ca la Aparate

Flaming Hot Păcănele ca la AparateFlaming Hot este jocul slot de la EGT și, în timp ce lipsa unei runde bonus de rotiri gratuite vă poate lăsa să vă simțiți frig, există încă multe pentru a încălzi cocoșii. Acest titlu se bazează pe formula clasică de slot machine de odinioară, deci există o mulțime de fructe oferite, precum și favoritele retro Bar și 7.

Jucătorii care sunt obișnuiți cu titluri de slot contemporane ar putea fi dezamăgiți de lipsa de atingeri grafice și animații Flaming Hot, iar sentimentul general al jocului este unul destul de prozaic și formulaic. Dar pentru jucătorii de o anumită epocă, formula clasică va fi un câștigător.

Cum joci Flaming Hot ca la aparate gratis?

Este cel mai suculent dintre fructele – Cireșe, Portocale Mere și Struguri – care ocupă prima treaptă a scării de premii în Flaming Hot, și toate acestea plătesc la aceleași denumiri: 8 monede, 40 de monede și 100 de monede pentru filare trei, patru sau cinci pe role.

Al doilea set de fructe de luat în considerare este Banana și Melonul, iar acestea plătesc și câteva recompense gustoase: 20 de monede pentru trei, 80 de monede pentru patru și 200 de monede pentru cinci, pentru a fi exacte.

Apoi, există încă două simboluri principale de joc pentru a căuta: BAR, care câștigă 30, 100 și 300 de monede pentru un trio, un cvadruplu și cvintuplu, în timp ce numărul norocos 7 plătește un premiu pentru filare două (4 monede), trei (60 monede), patru (200 monede) și cinci (1,000 monede) meciuri.

Flaming Hot ca la aparate 77777 – temă și aspect

Ca întotdeauna, există două simboluri suplimentare pentru a păstra peepers dvs. decojite pentru în Flaming Hot. Wild, care va apărea pe a doua, a treia și a patra rolă, înlocuiește toate simbolurile de pe tabla de joc, în afară de scatter. Acest lucru vă va ajuta să descoperiți combinații câștigătoare pe linii de plată care altfel nu ar fi acolo.

Și apoi scatterul, care este semnul dolarului, plătește câteva premii deosebit de profitabile. Acestea sunt 80 de monede pentru potrivirea a trei, 800 de monede pentru patru și un imens 20.000 de monede pentru setul complet de cinci. Cea mai mare dezamăgire este că nu există nicio rundă de rotiri gratuite care să fie declanșată, astfel încât în timp ce premiul cel mare în Flaming Hot – 20.000 de monede – este unul mare, jucătorii nu au capacitatea de a se bucura de plățile cumulative strălucitoare pe care le oferă runda freebie.

Simboluri

SimboluriCaracteristica răscumpărătoare a Flaming Hot este jocul Jackpot Cards. Acest lucru oferă jucătorilor șansa de a câștiga una dintre cele patru plăți jackpot care sunt evidențiate în partea de sus a ecranului și, cel mai bine, nu există cerințe de declanșare și orice sumă de pariu se califică pentru joc. Deci, jucătorii au șansa de a câștiga o sumă decentă; care ajută la negarea absenței unei runde de rotiri gratuite sau a oricărui tip de caracteristică bonus.

Jucătorii sunt prezentate cu 12 cărți într-un câmp alege culcat cu fața în jos. Apoi va trebui să alegeți cărți una după alta și când ați acumulat trei din aceeași culoare (nu vă faceți griji, nu puteți pierde!) atunci veți câștiga suma corespunzătoare din partea de sus a ecranului.

Caracteristici speciale

Și asta e lotul tău cu Flaming Hot: este nevoie de o formulă foarte simplă și se lipeste de ea cu precizie militară.

Nu există bonusuri, nici caracteristici speciale, nici surprize interesante … doar jocuri de rutină slot care plătește. Premiul cel mare – 20.000 de monede – este unul puternic, desigur, și cărțile Jackpot ar fi un rezultat imens pentru jucătorii de toate bugetele.

Dar lipsa unei rotiri gratuite rundă ia departe o oportunitate fantastică pentru jucători de a acumula unele premii suplimentare, și că este o mare dezamăgire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *