Păcănele cu Fructe

Păcănele cu FructeCauți un joc distractiv, ușor de jucat? Atunci o să-ți placă asta din moment ce urmează o premisă simplă. Doar faceți clic pe două sau mai multe din aceleași fructe, și vor merge boom-ul. Deci, a verifica afară acest joc casual extrem de distractiv numit Fruit Boom.

Jocuri cu fructe gratis

În jocul PC, veți obține animație netedă, vizuale minunat, și controale ușoare. Obiectivul este destul de simplu. Doar se potrivesc două sau mai multe fructe de același tip, și atunci când faci, acestea vor provoca fructele pentru a merge poof. Și tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe aceleași fructe, este atât de simplu. În jocul desktop Fruit Boom, veți obține pentru a „boom” aceste fructe în mai mult de o sută de fructe nedumerit niveluri.

Ce mai aștepți? Alăturați-vă în distracție și emoție. Experimentați minunatele răsturnări de situație și transformări în această călătorie epică organică. Deci, pop aceste fructe departe în jocul PC. Iată câteva dintre caracteristicile pe care le puteți aștepta.

Jocuri cu fructe gratisCaracteristici Ale Jocului Fruit Boom
Chiar de la început, veți vedea că jocul are o premisă foarte simplă. Doar faceți clic pe două sau mai multe din aceleași fructe, și vor merge boom-ul. Este ușor de jucat; nu veți avea nevoie de tutoriale sau instrucțiuni elaborate pentru a înțelege cum se joacă. Pe lângă controalele sale simple de joc, jocul desktop dispune de grafice de fructe drăguț și adorabil, care arata suculent și nemaipomenită. Mai mult decât atât, acest joc are un fundal uimitor colorat și un fascinant vizual general.

Există mai mult de 140 de nivele uimitoare disponibile în joc. Mergi prin Peștera mandarinei sau urmează frumoasa urmă de pepene verde. Sau poate opri de și să ia o privire la ceea ce Golful Yummy are de oferit. În cele din urmă, Boom-ul fructelor, de asemenea, vă permite să înscrie în pe bomboane curcubeu, monede stele, și prăjituri delicioase. Deci, există o mulțime de obiecte speciale și alte bunătăți în magazin pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *