Poker ca la Aparate

Poker ca la Aparate6-Max poker a luat într-adevăr off în popularitate în ultimii ani. Full ring games (9 sau 10 jucători) folosit pentru a fi norma, și, de fapt, încă sunt dacă joci live, dar 6-Max domină acum lumea de poker online.

Și, prin urmare, trebuie să știți strategia corectă pentru a bate aceste jocuri.

Reguli Generale Cazino Poker

Corect 6-Max strategie de poker este de a juca mai slab decât v-ar într-un joc de inel complet (deschis 20% din mâini) și de a face mai multe bluffs și coborâșuri apel mai larg. Acest lucru înseamnă că într-un joc de 6-max ar trebui să joci mult mai multe mâini speculative, cum ar fi conectori potrivite și ași potrivite, de asemenea. Dar cea mai bună strategie de poker de 6-max este încă întotdeauna dependent de ce tip de jucători sunt așezat la masa ta.

Acum, desigur, acest lucru este un răspuns destul de simplist și există mult mai mult pe care trebuie să știți, în scopul de a începe strivire Jocurile 6-max.

Deci, acest articol va fi ghidul meu complet pentru strategia de poker 6max.

Poker Romania

Poker RomaniaVoi fi de partajare cu tine trucuri mele de top și sfaturi pe care le-am învățat de-a lungul anilor de joc milioane de mâini de 6max on-line și strivire aceste jocuri.

E aproape ca o foaie de poker 6max pentru a fi sincer.

Și în caz că vă întrebați, da, strategiile pe care le veți învăța în acest articol vor funcționa foarte bine în toate jocurile zoom 6max.

Prima mare ajustare pe care trebuie să faceți dacă veniți de la 9 sau 10 jocuri cu mâna este de a înțelege că la o masă de 6-Max aveți nevoie pentru a deschide și să joace mai multe mâini. Să începem prin a vorbi despre niște intervale de pornire exacte.

La o masă de ring complet aș sugera de obicei joc despre top 15% din toate mâinile care sunt tratate pentru tine. Aici este o reprezentare vizuala dur de ceea ce ar putea arata ca:

Este important să nu te prea înfășurat în mâinile de pornire reale de mai sus. Aceasta este doar o selecție medie. Ar trebui să joace mai puține mâini decât acest lucru în primele câteva locuri și mai multe mâini în întrerupătorul și butonul din cauza puterii incredibile de poziție în poker.

Cu toate acestea, la o masă de poker de 6-Max, aș sugera de obicei joc despre top 20% din mâinile de pornire care sunt tratate pentru tine. Încă o dată aici este o reprezentare vizuală dură a ceea ce ar putea arăta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *