Shining Crown Păcănele ca la Aparate

Shining Crown Păcănele ca la AparateDacă sunteți mereu în căutarea regelui sau reginei sloturilor de fructe – atunci este timpul să verificați „Shining Crown” un joc slot online de la EGT. Precum și unele premii considerabile de patru cifre pentru filare în fructe preferate, cum ar fi lămâi, portocale, prune, cireșe, pepeni, și struguri, există, de asemenea, un premiu de top de 100.000 de monede. Puteți câștiga, de asemenea, o varietate de bonusuri și funcții, inclusiv Shining Crown Wilds, Împrăștiate, Semne de dolari, Stele împrăștiate, o caracteristică Jackpot Cards și o caracteristică Double-Your-Money Gamble.

Norocul va fi, de asemenea, strălucește pe tine, dacă preferați să joace sloturi de mobil, după cum vă puteți alătura în distracție folosind o varietate de gadget-uri mobile Android și iOS. Acesta este, de asemenea, un slot distractiv care vizează o mare varietate de jucători de slot – deoarece există o selecție și mai largă de combinații de credit-pariu și de credit pentru a alege de la.

Cum se joacă Shining Crown Online

Dacă vă bucurați de puțină acțiune fierbinte, atunci vă va plăcea cum se sărbătorește fiecare câștig pe această rețea de 5 x 3 role, 10 linii de plată – deoarece toate simbolurile câștigătoare izbucnesc în flăcări pentru a vă arăta cum a fost câștigul dvs.!

Dublează câștigurile

Dublează câștigurileNu e de mirare că simbolurile câștigătoare au izbucnit în flăcări, deoarece acest joc oferă câteva câștiguri serioase. Chiar și fructele de la subsol, cum ar fi portocalele, lămâile, cireșele și prunele, plătesc până la 3.000 de monede, în timp ce clopotele vor câștiga până la 4.000 de monede. Nu există plăți de fructe mai sănătoase decât pepeni și struguri, deși acestea plătesc până la 14.000 de monede. Cu toate acestea, există un câștig simbol care strălucește mai strălucitor decât toate celelalte – și acesta este norocosul roșu 7 care poate plăti un premiu de 100.000 de monede.

Bonusurile pot acorda, de asemenea, premii mari cu coroanele strălucitoare pe rolele 2, 3 și 4, unde pot deveni stivuite, iubitoare să devină sălbatice și să înlocuiască toate celelalte simboluri, altele decât simbolurile Scatter. Cele două simboluri Scatter ale jocului acordă, de asemenea, premii mari instant cu Scattered $ care plătește până la 20.000 de monede și Scattered Star până la 4.000 de monede.

Jackpot

În orice moment, puteți primi, de asemenea, Bonusul Jackpot Card în care veți avea șansa de a vă folosi puterile de percepție pentru a juca pentru 4 Jackpoturi. Trebuie să alegeți între 12 cărți de joc pentru a lucra ți de drum până la 4 niveluri diferite, iar dacă de succes ai putea fi acordate fie inima, diamant, club sau cazma jackpot. Orice premiu câștigat de mai puțin de 7.000 de monede poate fi, de asemenea, jucat pe Double-Your-Money Gamble Feature – și vă puteți dubla banii prezicând corect dacă o carte este roșie sau neagră. Acest slot mobil a fost destinat jucătorilor de sloturi din toate bugetele – și sistemul de staking al jocului este un exemplu strălucit de a face acest lucru cu combinații de credit-pariu și de credit pentru a se potrivi toate gusturile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *